AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste eşya unutmak

Kahve falında otobüste eşya unutmak

Kahve falında otobüste eşya unutmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kötü sözler duyulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüste eşya unutmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında otobüste eşya unutmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çantayı otobüste unutmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında otobüste bavul unutmak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında otobüste çanta unutmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına inanılır.

Kahve falında otobüste valiz unutmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine inanılır.

Kahve falında eşyalarını unutmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında eşya unutmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir eşyanı unutmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir