AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap aldığını görmek

Kahve falında çorap aldığını görmek

Kahve falında çorap aldığını görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kariyerinde atılım yapacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında çorap aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Kahve falında birinin çorap aldığını görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorap satın aldığını görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni çorap aldığını görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, büyük bir sorun oluşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çorap aldığını görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorap aldığını görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında birinden çorap aldığını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında güzel çorap görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çorapla abdest almak büyük kazançlar getireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir