AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden çorap aldığını görmek

Kahve falında birinden çorap aldığını görmek

Kahve falında birinden çorap aldığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, rütbesinin artacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında birinden çorap aldığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında birinden çorap aldığını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorap satın aldığını görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeni çorap aldığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çorap aldığını görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap aldığını görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının çorap aldığını görmek borçlarının çoğalacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir