AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabın tekini kaybetmek

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek işlerin büyüyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının tekini kaybetmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini kaybetmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında terliğin tekini kaybetmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında küpe tekini kaybetmek müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altın küpenin tekini kaybetmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Kahve falında çizmenin tekini kaybetmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir