AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöplükte yaşamak

Kahve falında çöplükte yaşamak

Kahve falında çöplükte yaşamak başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, yeni bir ev alınacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalettir.

Kahve falında çöplükte yaşamak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz durumunda sinirleriniz bozulabilir.

Kahve falında çöplükte yaşamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölüm anını yaşamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem olduğunu yaşamak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yokluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında deprem yaşamak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yurt dışında yaşadığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kovalamaca yaşamak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin yaşadığını duymak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir