AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin yaşadığını duymak

Kahve falında ölen birinin yaşadığını duymak

Kahve falında ölen birinin yaşadığını duymak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin yaşadığını duymak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen birinin yaşadığını duymak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yaşadığını duymak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çalışıyorsa terfi alacağına inanılır.

Kahve falında başka evde yaşamak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında unutkanlık yaşamak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir evde yaşamak rütbe alacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski zamanda yaşamak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski evde yaşamak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında köyde yaşamak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir