AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalamaca yaşamak

Kahve falında kovalamaca yaşamak

Kahve falında kovalamaca yaşamak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sorunların üstüste geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet etmektedir.

Kahve falında kovalamaca yaşamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında kovalamaca yaşamak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda yaşadığını görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir evde yaşadığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem anını yaşamak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşkı yaşamak çok büyük bir çalışma yapılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında deprem yaşadığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Kahve falında ölü olan birinin yaşadığını görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir