AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olduğunu yaşamak

Kahve falında deprem olduğunu yaşamak

Kahve falında deprem olduğunu yaşamak alım gücünün zayıflamayacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Kahve falında deprem olduğunu yaşamak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsanız, istediğinizi alana kadar direnebilirsiniz.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında evde deprem yaşamak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında deprem sarsıntısı yaşamak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına inanılır.

Kahve falında deprem olduğunu yaşamak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem yaşadığını görmek evi yoksa ev alacağına, o işten ekmek yiyeceğine delalettir.

Kahve falında deprem yaşamak evlatların hayırsız çıkacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde depremi yaşamak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında deprem anını yaşamak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir