AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek

Kahve falında ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayırlı adımlar atacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kişinin yaşadığını gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında ölmüş kişinin yaşadığını görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin yaşadığını görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bir kişinin yaşadığını görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ölen bir kişinin yaşadığını görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye delalettir.

Kahve falında ölen kişinin yaşadığını görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında deprem sarsıntısı yaşamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yaşamak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir