AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöplük toplamak

Kahve falında çöplük toplamak

Kahve falında çöplük toplamak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Kahve falında çöplük toplamak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında çöpten yemek toplamak yeni bir başlangıç yapmaya, şansın ve bahtının da açılacağına işaret eder.

Kahve falında çöpten para toplamak hasret kaldıklarına kavuşacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Kahve falında çöp topladığını görmek büyük tartışmalara gireceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden çöp toplamak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında çöp toplamak onlara çok bağlı olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evden çöp toplamak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöpleri toplamak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında yerdeki çöpleri toplamak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir