AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden çöp toplamak

Kahve falında evden çöp toplamak

Kahve falında evden çöp toplamak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evden çöp toplamak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Kahve falında evdeki çöpleri toplamak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında evden çöp toplamak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında çöpten kağıt toplamak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, patron olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpten ekmek toplamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Kahve falında birinin çöp topladığını görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında çöp toplamak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında çöpleri toplamak işlerinin çok iyi gideceğine, dini inançların güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerdeki çöpleri toplamak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir