AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp toplamak

Kahve falında çöp toplamak

Kahve falında çöp toplamak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöp toplamak gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Kahve falında çöpten elbise toplamak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında evden çöp toplamak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpten para toplamak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp toplamak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yerden çöp toplamak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpten eşya toplamak Allah katında güzel mükafatlar almasına, büyük takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpten kağıt toplamak alkış alacağına ve itibar göreceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında çöplük toplamak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir