AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpleri toplamak

Kahve falında çöpleri toplamak

Kahve falında çöpleri toplamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, terfi edeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bilgi sahibi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, rahat bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöpleri toplamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birinin çöp topladığını görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında çöpten yemek toplamak kazancın günden güne daha da artacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında çöpten ekmek toplamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, borcunun kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerdeki çöpleri toplamak sevgisinin artacağına, ana baba sözü dinlemeye delalettir.

Kahve falında çöplük toplamak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında çöp toplamak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yerden çöp toplamak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine işarettir.

Kahve falında çöpten para toplamak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir