AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpleri yakmak

Kahve falında çöpleri yakmak

Kahve falında çöpleri yakmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, verimliliğinin de artacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında çöpleri yakmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında çöp yakmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çöpleri yakmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, parasal ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerdeki çöpleri toplamak nimet bolluğu yaşayacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında çöpe et atmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöp kovası almak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, emellere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında evdeki çöpleri toplamak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe girmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı çöpe atmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir