AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp yakmak

Kahve falında çöp yakmak

Kahve falında çöp yakmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kederlerinin son bulacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, umutlarının çoğalacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp yakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Kahve falında çöp yakmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpleri yakmak darlık çektiği günlerini unutacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp poşeti görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak malını ve parasını sağlama alacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çöpten elbise almak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çöpte bebek görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında çorabı çöpe atmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ailesini kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir