AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz çöpü görmek

Kahve falında kiraz çöpü görmek

Kahve falında kiraz çöpü görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz çöpü gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Kahve falında kiraz çöpü görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında kiraz toplarken görmek merdiven atlayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kiraz görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalettir.

Kahve falında olmamış kiraz görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şeftali ve kiraz görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işarettir.

Kahve falında bir sepet kiraz görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında vişne kiraz toplamak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına inanılır.

Kahve falında kiraz erik görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir