AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpte bebek görmek

Kahve falında çöpte bebek görmek

Kahve falında çöpte bebek görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında çöpte bebek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çöpe atılmış bebek görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında çöpte bebek bulmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bebeği çöpe atmak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Kahve falında çöpte bebek görmek umutlarının tazeleneceğine, zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöpte kuran görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çöplük karıştırmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöp arabası görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir