AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp döktüğünü görmek

Kahve falında çöp döktüğünü görmek

Kahve falında çöp döktüğünü görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında çöp döktüğünü gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize ilgi göstermeli ya da dikkat gerektiren yerler varsa asla gözden kaçırmamalısınız.

Kahve falında kediyi çöpe atmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeyi çöpe atmak bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında çöp atmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çöp varili görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak çöpü görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöp kutusu karıştırmak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kıymayı çöpe atmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında çöp kovası görmek dünyasının bir anda değişeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir