AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak çöpü görmek

Kahve falında kulak çöpü görmek

Kahve falında kulak çöpü görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak çöpü gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Kahve falında kulak çöpüyle kulak temizlemek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında kulak çöpü görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette çöp görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında çöpe yorgan atmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işarettir.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında kıymayı çöpe atmak fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Kahve falında çantayı çöpe atmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpleri temizlemek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir