AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yüzük taktığını görmek

Kahve falında yeşil yüzük taktığını görmek

Kahve falında yeşil yüzük taktığını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, hane içine ay doğacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yüzük taktığını görmek arkadaştan görülecek faydaya, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin altın yüzük taktığını görmek sahip olduklarının eksileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin yüzük taktığını görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın yüzük taktığını görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya inanılır.

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek inancını bir kenara atacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında nişan yüzük taktığını görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında alyans yüzük taktığını görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yetim sevindireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir