AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzük taktığını görmek

Kahve falında nişan yüzük taktığını görmek

Kahve falında nişan yüzük taktığını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında nişan yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzük taktığını görmek hayallerine ulaşacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü taktığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü taktığını görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşımın yüzük taktığını görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında yüzük taktığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin yüzük taktığını görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir