AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksekten uçmak

Kahve falında çok yüksekten uçmak

Kahve falında çok yüksekten uçmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine inanılır.

Kahve falında çok yüksekten uçmak gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Kahve falında çok yükseğe uçmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden uçmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten atlayıp uçmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işarettir.

Kahve falında yükseklerden uçmak neşesine kavuşacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksekten uçmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yere uçmak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında yüksekte uçmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekte uçmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir