AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten denize atlamak

Kahve falında yüksekten denize atlamak

Kahve falında yüksekten denize atlamak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ticaretinin hızlanacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten denize atlamak gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Kahve falında çok yüksekten denize atlamak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten denize atladığını görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten denize atlamak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak yardıma ihtiyaç duyacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak sıkıntıların çözüm bulacağına, aksiliklerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin yüksekten atladığını görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir