AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla yüksek bir yere çıkmak

Kahve falında arabayla yüksek bir yere çıkmak

Kahve falında arabayla yüksek bir yere çıkmak çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yere çıkmak gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yere çıkmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında en yüksek yere çıkmak başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek yere çıkmak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek yere çıkmak çıkış yolları bulacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir