AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerlere çıkmak

Kahve falında yüksek yerlere çıkmak

Kahve falında yüksek yerlere çıkmak dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerlere çıkmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek yere çıkmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, maddi gücünü yitireceğine yorulur.

Kahve falında en yüksek yere çıkmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yere çıkmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksek yere çıkmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yere çıkmak düşünmeden hareket edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir