AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir yerden inmek

Kahve falında çok yüksek bir yerden inmek

Kahve falında çok yüksek bir yerden inmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, şifaya kavuşacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek bir yerden inmek gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden iple inmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek sağlığının yerinde olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerden inmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek bir yerden inmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir