AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek bir yerde olmak

Kahve falında çok yüksek bir yerde olmak

Kahve falında çok yüksek bir yerde olmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak sözler sarf edeceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden yürümek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden baktığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde oturmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir