AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde oturmak

Kahve falında yüksek bir yerde oturmak

Kahve falında yüksek bir yerde oturmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerde oturmak gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Kahve falında yüksek yerde oturmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerde oturduğunu görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerde oturduğunu görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerde oturmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kötülüklere gözünü kapatmaya işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde oturmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bi yerde oturmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında bir yerde oturduğunu görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yerde oturmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir