AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yükseğe zıplamak

Kahve falında çok yükseğe zıplamak

Kahve falında çok yükseğe zıplamak kötü yollara gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sıkıntıların azalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yükseğe zıplamak gördüyseniz:

  • Etkileme şansınız olmayan durumları etkilemek için ısrarcı olmanız sizi zorlayabilir.

Kahve falında çok yükseğe zıplamak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında yükseğe zıpladığını görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında yükseklere zıplamak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten zıplamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden zıplamak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yükseğe zıplamak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında çok yüksek zıplamak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında zıpladığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir