AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yıldız görmek

Kahve falında çok yıldız görmek

Kahve falında çok yıldız görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok yıldız gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Kahve falında tarık yıldızını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü yıldız görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret eder.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak zararlarını telafi edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına inanılır.

Kahve falında gündüz yıldızlar görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine inanılır.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek refah düzeyinin düşeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız düştüğünü görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında davud yıldızı görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir