AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansını unutmak

Kahve falında alyansını unutmak

Kahve falında alyansını unutmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, borç batağına düşeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına tabir olunur.

Kahve falında alyansını unutmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında alyansını unutmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Kahve falında alyans unutmak iş için gurbete gidileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabını unutmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında trende çanta unutmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında yemeği ocakta unutmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında para unutmak anne babanın üzüntü duyacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında elbisesini unutmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet eder.

Kahve falında telefonunu bir yerde unutmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir