AnaSayfa / Genel / Kahve falında para unutmak

Kahve falında para unutmak

Kahve falında para unutmak sorunlu bir döneme gireceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında para unutmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında para unutmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında parayı unutmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında evde para unutmak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında silahını unutmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okumayı unutmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılarken dua unutmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı unutmak şansının bahtının açılacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında palto unutmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir