AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uykusu olduğunu görmek

Kahve falında çok uykusu olduğunu görmek

Kahve falında çok uykusu olduğunu görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok uykusu olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında uykudan uyandırmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uykuda namaz kılmak içinin rahatlayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyku hapı içmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derin uykudan uyanmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uykusu gelmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uykudan uyanamamak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uykuya dalmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini uykuda görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir