AnaSayfa / Genel / Kahve falında uykudan uyandırmak

Kahve falında uykudan uyandırmak

Kahve falında uykudan uyandırmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında uykudan uyandırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında derin uykudan uyanmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi uykudan uyandırmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birini uykudan uyandırmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında uykudan uyandırmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında uykudan uyandırılmak rakipsiz hale geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uykudan uyanmak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi uykudan uyandırmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında uykuda ölmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir