AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyku hapı içmek

Kahve falında uyku hapı içmek

Kahve falında uyku hapı içmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ister istemez çok üzüleceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uyku hapı içmek gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Kahve falında uyku hapı içmek sıkılacağına ve üzüleceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında uykusuz kalmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uykuda ağlamak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında uykudan uyandırılmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında uykuda korkmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, maddi çıkmazların biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi uykudan uyandırmak yaşadığı zorlukların biteceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet eder.

Kahve falında derin uykudan uyanmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında uykudan uyandırmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir