AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uykusu gelmek

Kahve falında çok uykusu gelmek

Kahve falında çok uykusu gelmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayatından çıkaracağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında çok uykusu gelmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Kahve falında çok uykusu gelmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında uyku hapı içmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uykudan uyandırmak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında çok uykusu olduğunu görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi uykudan uyandırmak çok önemli noktalara geleceğine, yeni bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uyku seti görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Kahve falında uykusuz kalmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında uykudan uyanamamak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, şöhret elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir