AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uykuda görmek

Kahve falında birini uykuda görmek

Kahve falında birini uykuda görmek işinden evine gidip geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, başarıları ile tanınacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini uykuda gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında derin uykudan uyanmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında uykudan uyanmak bahtının güzelleşeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çok uykulu olmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında uyku tulumu görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında uykuda namaz kılmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, o kişiye zararının dokunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok uykusu gelmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uykudan uyanamamak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında uykulu olduğunu görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir