AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda sperm görmek

Kahve falında vücudunda sperm görmek

Kahve falında vücudunda sperm görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yalan söylemeyeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda sperm gördüyseniz:

  • harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında vücudunda sperm görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun spermini görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan ve sperm görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin spermini görmek takdir edilen kişi olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında eşinin spermlerini görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek spermi görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin sperm görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sperm içmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir