AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sofra görmek

Kahve falında çok sofra görmek

Kahve falında çok sofra görmek yanlış işler yapacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sofra gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Kahve falında sofra açmak kafasının da rahat edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sofraya tükürmek hayırlı bir işe adım atılacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına yorulur.

Kahve falında sofra duası yapmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazırlanmış sofra görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında birine sofra kurmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, geçimin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağınık sofra görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir