Kahve falında çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek

Kahve falında çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, istediği yola çıkacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kazancın katlanacağına, sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çok sevdiğin eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek daha büyük saygınlık kazanılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisini görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulur.

Kahve falında çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sevmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir