AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek

Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek

Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, başarıları ile tanınacağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye şarkı söylemek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ismini söylemek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin şarkı söylediğini görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye özlediğini söylemek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek imkânların günden güne azalacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye sevdiğini söylemek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir