AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak kazancın sürekli artacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak işlerin devam edeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni koruduğunu görmek anne baba duası alınacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni öptüğünü görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni öpmesini görmek ele geçen paranın daha da artacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir