AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı şerbet görmek

Kahve falında tatlı şerbet görmek

Kahve falında tatlı şerbet görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında tatlı şerbet gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Kahve falında tatlı şerbet içmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulur.

Kahve falında tatlı şerbeti görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şerbeti kaynatmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı şerbet görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şerbetli tatlı yemek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir