AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda yengeç görmek

Kahve falında çok sayıda yengeç görmek

Kahve falında çok sayıda yengeç görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, evlat sahibi olacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda yengeç gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya dış görünüşünüzde yapmanız gereken değişiklikler var.

Kahve falında çok sayıda yengeç görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yengeç çorbası görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç yediğini görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengeç soktuğunu görmek yeni hobiler edinileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük yengeç görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında balık ve yengeç görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yengeç ezmek hayırlı bir karar verileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç bacağı görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, para biriktirebileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir