AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç bacağı görmek

Kahve falında yengeç bacağı görmek

Kahve falında yengeç bacağı görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç bacağı gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmamanız durumunda, yanlış seçimler yapabilir veya belli olaylardan sıkıntı duyabilirsiniz.

Kahve falında yengeç bacağı görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yengeç görmek bolluk içinde yaşayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük yengeç görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yengeç görmek çıkmaza gireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yengeç görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında yengeç yemek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette yengeç görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan yengeç görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, verilen emeğin boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir