AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç çorbası görmek

Kahve falında yengeç çorbası görmek

Kahve falında yengeç çorbası görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, hayatının iyileşeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yengeç çorbası gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Kahve falında yengeç çorbası görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yengeç görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına inanılır.

Kahve falında yengeç ve yılan görmek barış ve sevgi içinde olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yengeç beslemek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz yengeci görmek kalp kırıklığına neden olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç toplamak çok rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç ve kaplumbağa görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette yengeç görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir