AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda solucan görmek

Kahve falında çok sayıda solucan görmek

Kahve falında çok sayıda solucan görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sıkıntılarını atacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda solucan gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Kahve falında çok sayıda solucan görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, anne baba duasının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında solucan görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işaret eder.

Kahve falında kolundan solucan çıkarmak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında solucan kurdu görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu solucan görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok solucan görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında solucan yediğini görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ve solucan görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir