AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve solucan görmek

Kahve falında yılan ve solucan görmek

Kahve falında yılan ve solucan görmek yetki ve imza sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve solucan gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında yılan solucan görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında yılan ve solucan görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında solucan ve yılan görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında su içinde solucan görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında solucan türü kurt görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saksıda solucan görmek büyük sorunların yaşanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine yorulur.

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında büyük abdestinde solucan görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir