AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayılar yazmak

Kahve falında sayılar yazmak

Kahve falında sayılar yazmak iyi zamanlar geçireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, rakiplerini yeneceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sayılar yazmak gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Kahve falında sayılar yazmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sayı yazmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sayı görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda tuvalet görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda böcek görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına yorulur.

Kahve falında sayı rakam görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, bahtın açılacağına inanılır.

Kahve falında sayı duymak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, rahatsızlık vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir