AnaSayfa / Genel / Kahve falında ondalık sayı görmek

Kahve falında ondalık sayı görmek

Kahve falında ondalık sayı görmek farklı şeyler deneyeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında ondalık sayı gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Kahve falında ondalık sayı görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında onbir sayısını görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında onbir görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ondokuz görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sayılar yazmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda iğne görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında altı sayısını görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda araba görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir